Konrad20 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Od kilku miesięcy mam problem na jednym ze skrzyżowań.O tuż jadąc drogą ,która jest drogą dwu kierunkową wjeżdżam na drogę jedno kierunkową ale muszę się przeciskać i to bardzo ponieważ na tym skrzyżowaniu są stawiane samochody. Dołączę wam zdjęcie z tego skrzyżowania czy mogą tam stawiać samochodu odpiszcie mi bo mnie nerwy zjedzą.Tu macie link z tego skrzyżowania https://www.google.pl/maps/@52.653856,19.07492,3a,75y,221.49h,77.52t/data=!3m4!1e1!3m2!1sdaTIKZ0iNLcX5dcr_ZZvkQ!2e0?hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Masz problem to zgłoś to na policję albo do straży miejskiej. Oni to szybko się tym zajmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad20 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Wiem że mogę, ale się upewniam czy mogą tam stać, bo sobie stawiają bezkarnie a ja muszę jeździć samochodem po krawężnikach aby ich ominąć...To jest śmieszne ale takie rzeczy tylko w Polsce. Więc co sądzicie mogą tam stać ? W końcu to jest skrzyżowanie. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Kolega jeździ ciągnikiem siodłowym z naczepą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Na skrzyżowaniu nie powinni, ale dalej już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad20 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) nie jeżdzę ciągnikiem na tym zdjęciu w google tak nie widać bo jest pusto. Ale teraz stawiają samochody sobie i mam problem.A ja nie będę jeżdzić po krawężnikach bo oni sobie samochody postawią. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) To jest skrzyżowanie i nie można tam parkować,ale my żyjemy w Polsce i część kierowców stawia auta tam gdzie im pasuje. Policja i straż miejska na ogół to olewa . Edytowane 11 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zrób zdjęcia i wyślij zapytanie do najbliższej komendy, muszą Ci przynajmniej odpisać czy uważają to parkowanie za prawidłowe, jeśli nie to poproś o interwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad20 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Wielkie dzięki koledzy bo to naprawdę jest irytująca sprawa. Ja rozumiem, że czasem gdzieś można się wścisać, ale musi być umiar i jakieś zasady w tym kraju... Edytowane 11 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi