bert32 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam, Ostatnio zauważyłem że poduszka silnika, ta na zdjęciach, jest u mnie uszkodzona. Oczywiście zacząłem szukać od razu nowej i zakres cen to od 100PLN do 240PLN. Zastanawiam się czy jest sens dopłacac do lepszej. Może ktoś z was miał ten sam problem i może się wypowiedzieć w temacie :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Wprawdzie nie megane ale thalia dci. Temat przerobiny odnośnie poduszek TYLKO ORYGINAŁ żadne zamienniki bo są innej twardości i rozwala sąsiednie dobre. Ja wydałem 100 pln na zamiennik i jest gorzej niż na starej oryginalnej. Przemeq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ja 4 lata temu kupiłem poduszke do Thali dci 1.5 firmy Ruwille i sie sprawdziła .Polecam cena ok 140zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Kolega Przemeq bardzo dobrze pisze. Zamienniki tak trzęsą samochodem, że jest masakra. Tylko i wyłącznie oryginalna część w tym wypadku. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez dcst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi