kowalikd Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam, chciałem zapytać jak wygląda sprawa korekty licznika w megane I, licznik firmy sagem, mianowicie czy trzeba go wyciągać czy wystarczy interfejs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Sprzedaż się szykuje ? ;) Patrząc na Twój przebieg w profilu i model to chyba będziesz dodawał kilometry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Nie broń boże, jak dla mnie to powinno być karalne, znajomy ma zamiar kupić megane i chodzi mi o to czy jakoś to można zauważyć, jeśli np trzeba wyciągać zegary to będzie widać po śrubach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 czy jakoś to można zauważyć, jeśli np trzeba wyciągać zegary to będzie widać po śrubach... Korektę robi się kablem więc widać raczej nie będzie. Trzeba oglądać elementy które się zużywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi