beatzpro Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam wszystkich... wczoraj pokusiłem się o wdepnięcie pedału gazu do końca na biegu jałowym gdy auto stało... Gdy obroty wzrosły maksymalnie poza pięknym dźwiękiem silnika było też lekkie szarpanie(nie drżenie auta z powodu obrotów czy coś)...czy to normalne?! nie uskuteczniam tego typu zabiegów zbyt często. Silnik jest po remoncie+wymiana rozrządu...już dotarty więc zastanawiam się czy wszystko gra. PS. Poduszki silnika też były wymieniane parę miesięcy temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Właśnie kolego niektórzy producenci już stosują zabezpieczenie programowe przed takimi testami - ale twoja wola drogę do mechanika już znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Pewnie odcięcie zapłonu a nie szarpanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nie jego megi nie ma żadnego odcięcia,pisałem o nowszych autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IreQ Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tak ma być bo silnik raz dostaje mniejszą dawkę paliwa a za chwilę większą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jast Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 .... nienormalne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatzpro Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dzięki koledzy :) PS. Miałem już do czynienia z autami gdzie zaprogramowane było odcięcie :) aż tak zielony nie jestem hehe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi