LysyAniol Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Witam. Jeżdżę moją Renatą ponad pół roku i dziś odkryłem takie miejsce i gniazdo. Wydaje mi się że to jest gniazdo pod komputer/diagnostykę. Będę wdzięczny za udzielenie odpowiedzi do czego to służy :) Edytowane 25 Czerwca 2014 przez LysyAniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kuzyn 5 lat pyta się mnie,wujek a co to jest? Tam się podłączą komputer do samochodu,odpowiedziałem. Reakcja bezcenna "woow to możesz grać w gierki jak stoisz w korku"hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja pokazałem młodemu jak skaczą wskazówki w Torque... Mówi do mnie "tata, przełącz teraz na kierowanie i jedziemy" - myślał, że będzie kierował autem jak w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi