thomaskce Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Czy ktoś ma namiar na miejsce na śląsku gdzie mogę kupić regenerowaną z gwarancja badz nowy zamiennik półosi do mojej meganki? ASO życzy sobie 950 za regenerowaną by Renault z roczną gwarancją. Czy półoś z 1,5 DCI będzie pasować? Dodano: 30 cze 2014 - 08:52 A może wymiana samego przegubu rozwiąże problem? http://allegro.pl/przegub-polos-renault-megane-3-iii-1-4-1-6-2007-i4317089758.html Proszę o opinie. Dodano: 02 lip 2014 - 14:13 Ostatnia deska ratunku to informacja o ilosci frezow po obu stronach półosi, czy ktos takową posiada? Wtedy bede w stanie dopasowac półoś. Z gory wielkie dzieki. Edytowane 2 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikah Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Czołem, jak składałem swojego Fluence, to kupiłem półoś teoretycznie od 1.5DCI, ale jak się okazało nie pasowała. Dopiero od 2.0DCI podeszła. Policz zęby z obu stron, w tej jest 25 i 39. Nie jest nówka, ale w idelanym stanie, ewentualnie możesz przetestować, a potem zadecydować. U mnie i tak leży i się kurzy, oddam za grosze. Pozdro. Mikah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi