Lurys Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Witam wszystkich forumowiczów. :) Jestem nowym posiadaczem Scenica 2 z panoramicznym dachem. Moje pytanie: Jak sprawdzić czy dach się otwiera. Jest na miękkiej uszczelce, kostka do przełącznika, bezpiecznik i oczywiście jest napięcie. Nie miałem przełącznika po dołożeniu zero efektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Daj fotke co Ty tam masz. Pokrętło powinieneś mieć blisko lusterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lurys Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Właśnie pokrętła nie było nie ma też otworu na nie. A ramka i kostka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) Z tego co wiem, to dachy szklane STAŁE, pozbawione wyłączników, napędów, instalacji, z wklejanymi obydwiema szybami, były pod koniec produkcji fazy poliftowej. Osobiście mam takiego z września 2007 i nie jestem tym faktem zawiedziony, wręcz przeciwnie. Można powiedzieć, że takiego szukałem.. Zero problemów z przeciekaniem, przy klimie i tak zawsze szyby są pozamykane, (dach byłby również) a wnętrze ślicznie prześwietlone. W przeglądanych przedliftowych takiej opcji nie spotkałem. Edytowane 12 Lipca 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lurys Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Właśnie od znajomego słyszałem że panorama nie otwierana ma szyby wklejanie a u mnie jest na uszczelce. Dodano: 15 lip 2014 - 18:11 Dziś podłączyłem przełącznik panoramy i zero reakcji. Sprawdziłem bezpiecznik ok ale 0 napiecia gdzieś zginęło i gdzie go szukać? A przy okazji czy taśma do przełącznika jest taka króciutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Sprawdzałeś po vin czy powinieneś mieć otwierany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lurys Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Jeszcze nie sprawdzałem nie miałem kiedy Dodano: 15 lip 2014 - 20:07 Ale jesli nie miałem przełącznika to miał pełnić rolę nie otwieranego. A panorama jest otwierana według znajomego który pracował w serwisie. Zaciekawiło mnie nagle zniknięcie prądu na bezpieczniku.. Jest jeszcze jakis przekaznik od bezpiecznka do aku? Jak to jest podłączone? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Dodano: 21 lip 2014 - 19:29 Koledzy a czy możliwe jest, że trzeba pod kompem uruchomić? Odblokować dach? Z klimatyzacją tak miałem.. Edytowane 16 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi