Yomasz1989 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam serecznie, powaznie zastanawiam sie nad zmiana auta na reno rs wpadlo mi http://otomoto.pl/renault-megane-sport-224hp-C34088013.html w oko, aktualnie posiadamy dwie meganki II tylko z silnikami 1.6, wiec przeskok dosc spory, mozecie cos blizej opowiedziec o tym aucie? z gory dziekuje za odpwoiedzi i pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak widzę pod maską w jaki sposób jest założona ta instalacja i kto ją zakładał to wyeliminowałbym to auto. Jak chcesz szczęśliwie jeździć na gazie takim autem, to kup bez niego i załóż instalację na własny koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomasz1989 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) jezeli chodzi o gaz to nie jest on mi do szczescia potrzebny, gdyby ktos mial cos fajnego do sprzedania lub do zaproponowania z ogloszen, to bardzo prosze o informacje. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dla mnie osobiście kupowanie auta typu rs, gti itp. a następnie zakładanie do niego gazu jest trochę profanacją. Stać mnie ba auto, ale na paliwo już nie. Jeżeli tak to klient tnie koszty jak tylko może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrizz Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Nie Spike96 nie masz racji, ale to nie temat na takie dysputy, Energy Gaz Polska znam - robili mi 2 samochody i zawsze było coś nie tak ale to może tylko w moim przypadku tak było. Samochodu nie znam, raz tylko widziałem na ulicy i głośno sapał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi