czarek Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 witam. mam pytanie zauwazylem ze jak zgasze silnik i chwile czekam /siedze w sam/mam wl.radio karte w czytniku to po jakims czasie wyswietla mi sie komunikat cos DIRECTION VON VERIOUBLE czy cos takiego wraz z kontroloka service pali sie jakies 2 sek i gasnie , a w trakcie jazdy nic takiego sie nie wyswietla .Co oznacza ten kom. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 tlumacz online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 U mnie to jest "STEERING NOT LOCKED" poprostu nie wlacza sie blokada kierownicy (dlatego ze karta jest w czytniku)... a widocznie ma costam zaprogramowane ze po jakims czasie ma byc zablokowana nie jest to jakis powazny problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 czyli sie nie przejmowac ?? a jest sens jechac na komputer ?? bo jak dzwonie do servicu to nie chca powiedziec tylko zeby przyjechac .............. i zostawic kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 czyli sie nie przejmowac ?? a jest sens jechac na komputer ?? bo jak dzwonie do servicu to nie chca powiedziec tylko zeby przyjechac .............. i zostawic kase nie ma czym sie przejmowac... co do serwisu to skasuja cie za kompa i powiedza "ten typ tak ma" )) mi tez kilkukrotnie ten komunikat wyskoczyl np. jak wyciagajac karte bedzie ruszal delikatnie kierownica to blokada moze tez nie zaskoczycz i bedziesz mial to samo... a jest napisane chyba "verrouillage" tak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Ok . dzieki chyba cos takiego wyskoczylo.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi