raffal Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam, Pojawił się u mnie problem z rozmową telefoniczną przez bluetooth, objawia się tym, że po odebraniu (lub wybraniu) numeru słychać mnie ale ja nie słyszę rozmówcy. Dodam, że na początku tj. przez trzy miesiące działało wszystko b. dobrze i było b. wygodne. Ponieważ usterka pojawiła się nagle więc podejrzewam oprogramowania. W telefonie już zmieniałem (próbowałem też z innymi) nic to nie daje. Ciekawe jest to że streaming audio działa. Więc zostaje radio, ale nigdzie nie mogę znaleźć firmware'u od radia (mam wersję 3.0.0.24). Procedura aktualizacji jest opisana w instrukcji radia i jest tam informacja, że firmware powinien być na stronie Renault. Może ktoś dysponuje tym plikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 A nie masz czasem Scenic-a ph2? Jeśli tak to nie ma możliwości samodzielnej aktualizacji, a wersja 3.0.0.24 jest najnowsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak SIII to tylko reprog, można to zrobić w serwisie lub kolega @meganecoupe02 może pomóc Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez cinas_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffal Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi. Tak mam ph2 Scenica. Wiem, że 3.0.0.24 jest najnowsza ale chciałem wgrać ją jeszcze raz, bo myślałem, że oprog. złapało jakiś błąd. Spróbuję może podjechać do serwisu. Mam SGIII ale i na innych telefonach działa (w sumie należy napisać obecnie nie działa) podobnie. Dodano: 01 wrz 2014 - 14:58 Po wizycie w serwisie okazało się że głośnik lewy przedni (w drzwiach) jest do wymiany. Widocznie rozmowy z telefonu są kierowane tylko na ten głośnik. Dodam, że nie wychwyciłem przy odbiorze radia nie sprawnego głośnika (ale słuchu absolutnego nie mam). Może komuś przyda się w przyszłości. Temat do zamknięcia. Edytowane 1 Września 2014 przez raffal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi