robteek Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Witajcie Mnie też dopadło......... :( Posiadam Megane 2, 2003, 1,9 DCI 130. Potrzebuję pilnej pomocy i diagnostyki Clip-em na Ursynowie w Warszawie. Historia Przyjechałem Megi na parking, wszystko pracowało OK. Na drugi dzień już nie chciała zapalić. i to tak na prawdę tyle. Żadnych wcześniejszych objawów zbiżających się kłopotów nie było. Objawy Po włożeniu kluczyka i wciśnięciu START, wszystko się świeci jak powinno, radio gra, wentylatory pracują, przekażniki cykają i nic, nie kręcił rozrusznik. Po naładowaniu aku., tak na wszelki wypadek, też nic, te same objawy. Sprawdzanie bezpieczników też nie przyniosło rozwiązania. Holowanie i odpalanie z drugiego biegu ( wiem, strasznie ryzykowne przy dieslu) też nie pomogło i nadal nic nawet nie kichnęła. Diagnoza laika - elektronika zachorowała. Potrzebuję pomocy i mądrego Doktora z pełnym Clipem, tak by można było sprawdzić co mojej Megi dolega. Sprawa jest bardzo pilna bo to auto żony, wiecie o czym piszę :) Kontakt albo na maila [email protected] albo najlepiej bezpośredni 509 758 110 Wiem, że jest ktoś z okolicy Ursynowa i może to zrobić ale za cholerę nie mogę znaleźć tej osoby na forum. Pozdrawiam Robert Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez robteek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Klikaj do meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robteek Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dzięki, już poszło PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Eeee na Imielinie masz: TheOktik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robteek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Koledzy, sprawa jest bardziej skomplikowana albo jakieś przysłowiowe 'G' spowodowało problem. Clip nie łączy się ze sterownikiem silnika i mam dwa typy. Bezpiecznik sterownika albo któryś z pinów w kostce się popsół. Szukam usilnie w dokumentacji opisu pinów na trzech złączach sterownika silnika ale bez rezultatu, a wiem, że coś takiego widziłem. Czy może mnie ktoś naprowadzić i wskazać w którym pliku jest taki opis ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nie chce mi się szukać.... Mam w swoim archiwum w kompie. To chyba to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi