adamoouk Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich ;) Ostatnio spotkała mnie nie miła sytuacja i jedna cewka odmówiła posłuszeństwa więc zamowiłem 4 x nowe zamienniki zamontowałem i wszystko wporządku poza dwoma świecącymi się ikonkami tzn SERVICE i CHECK ENGINE, resetowałem komputer tzn odłączyłem aku + i - lecz nie pomogło. Czy jest jakiś sposób aby skasować błąd i świecenie kontrolek bez interfejsu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Usunięcie takiego błędu tylko przyrządem diagnostycznym. Z dobrych wieści, jako że błąd dotyczy silnika to może to być zwykły uniwersalny przyrząd OBD2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamoouk Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Raczej Vag-owski interfejs nie uciągnie? czy ELM 327 da radę? jeżeli tak to z jakim programem ?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Kolego, przykro mi, ale nie znam się tak dobrze. Oprócz hobbystycznego posiadania CLIPa mam jeszcze sprzęt U480 CODE READER. W moim sceniku działa wyśmienicie - potrafi odczytać kody błędów z silnika i je wykasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) dziwna sprawa, u mnie po wymianie cewki, ktora ulegla awarii, kokunikaty check engine i esp system fault natentychmiast zniknely Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi