Rbit Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ja dolałem Mobil ATF 220 i po problemie, link http://moto.allegro.pl/listing/search.php?...g=Mobil+ATF+220 Co do ELF matic 3G to chyba ciężko to dostać poza ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadafi Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Czekam na opinie czy płyny do wspomagania można mieszać poprzez dolewkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Oczywiście ,że można mieszać ja do oryginalnego dolewałem Lotosa i było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalszarek13 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam W zbiorniczku od wspomagania nie ma płynu !!! Nie świeci się żadna kontrolka w związku z tym zajściem ? Wydaje mi się również że kierownica troszkę ciężej się obraca. Moja siostra twierdzi że tylko mi się tak wydaje, ale to tylko kobieta jest Chciałbym dolać płynu ale niestety zbiorniczka nie da się odkręcić, nie chciałbym go uszkodzić. Nie wiem czy zassało powietrze, trzeba teraz odpowietrzać układ ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 zbiorniczka nie da się odkręcić, One się strasznie ciężko odkręcają. Musisz bardzo mocno chwycić za korek, najlepiej przez szmatę i kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popers Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Również muszę dolać oleju do układu wspomagania moje pytanko brzmi jaka pojemność tego układu 1 czy 2L zakupić a może więcej? Dodam że w zbiorniku nie widać ani kropli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasidlo Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 U mnie wchodzi 0,5 l. Wyssałem strzykawką z rurką stary olej, kupiłem 1 litr wlałem raz i po ok 2 miesiącach powtórzyłem zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popers Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Dzięki za info Jeszcze takie pytanko odnośnie odpowietrzania trzeba czy nie? Wydaje mi się że nie ma takiej potrzeby ale wolę zapytać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 odpowietrzania trzeba czy nie?Tak. Trzeba. Wlewasz płyn do zbiorniczka, odpalasz silnik i kilkakrotnie kręcisz kierownicą lewo - prawo do skrajnych położeń. Uzupełniasz płyn w zbiorniczku, jeśli ubyło i po robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszdysput Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Witam was. mam problem może mi ktoś cos podpowie bo mam Renault Scenic 1 z roku 1996 silnik 1,6 benzyna i chodzi mi o to jaki płyn do wspomgania będzie najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 lukaszdysput, praktycznie każdy będzie dobry.Jak tak bardzo chcesz "najlepszy" to poszukaj Elfa dedykowanego do Twojego autka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Panowie potrzebuję pilnej odpowiedzi na pytanie " Ile mieści się płynu do układu wspomagania ". Mój płyn po prostu sobie spiep... tzn wyparował chyba w te upały i muszę kupić, tylko nie wiem ile? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ok 0,5L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Mój płyn po prostu sobie spiep... tzn wyparował chyba w te upałyoj cyba sobie tak sam z siebie nie zniknął ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi