eXePL Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam, Przerabiał ktoś może temat pokrowców na siedzenia szytych na miarę? Firm specjalizujących się w tym temacie jest pełno, pokrowce wyglądają bardzo fajnie, jednak nigdzie nie potrafię znaleźć firmy, która miała by wzór do CC. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korsakpawel Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Pokrowce na siedzenia zakładasz tylko wtedy, gdy nie masz w nich poduszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Nigdy nie zakładałem i nie założę pokrowców na fotele. Ale to co napisał korsakpawel to całkowita bzdura. Szyje się pokrowce do foteli z poduszkami. Oglądałem fabrycznie dedykowane pokrowce z alcantary do Megane 2, które były przystosowane do poduszek we fotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korsakpawel Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Może nie bzdura, ale rada. Pokrowiec w miejscu airbaga ma słabsze szycie ergo albo się w tym miejscu rozpadnie, albo spowoduje złe odpalenie poduchy. Kombinowanie nigdy nie było zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To nie jest kombinowanie. Napiszę jeszcze raz, oglądałem fabryczne pokrowce (sygnowane i sprzedawane przez Renault), które były przystosowane do konkretnego modelu z poduszkami! Poduszka to nie żadne tajemne i magiczne urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXePL Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Zgodzę się z tymi pokrowcami i poduszkami. Nie mają większego wpływu na poduchę. Widziałem też dobrze dobrane pokrowce na miarę i bez solidnych oględzin ciężko poznać, że coś jest założone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Napiszę jeszcze raz, oglądałem fabryczne pokrowce (sygnowane i sprzedawane przez Renault), które były przystosowane do konkretnego modelu z poduszkami! dokładnie, posiadam takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korsakpawel Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 W takim razie dziękuję za wyprowadzenie mnie z błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXePL Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Napisałem do dużej ilośći firm i nikt nie ma wzoru do CC :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi