maruder1 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witajcie. W końcu rozebrałem przepustnicę w 1.9 dci 102 KM i dobrałem się do oringu ośki. Pytanie: gdzie można ją dokupić bądź jak to inaczej uszczelnić? ASO Renault odpada gdyż u mnie w ogóle tej uszczelki nie mają i oczywiście wg nich jedynym rozwiązaniem jest wymiana całej przepustnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korsakpawel Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jak nie mają, niech zamówią. Proste. Te uszczelki, to groszowa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruder1 Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Ale nie chcą zamawiać niestety i stąd problem :( Żebym znał numer tej części to sam bym gdzieś zamówił. Edytowane 11 Września 2014 przez maruder1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja takie rzeczy kupuję w sklepie z łożyskami, zwykle mają o-ringi w przeróżnych rozmiarach, wykonanych z różnych materiałów, Jak nie mają to sprowadzą, koszt to w najgorszym wypadku kilka-, kilkanaście złotych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 W sklepach z częściami motoryzacyjnymi, rolniczymi ,mają całe kasety z różnymi o-ringami .Najlepiej wziąć stary na wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi