moto-zakup Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Zakup używanego z ASO ? TAK zobacz .... moto-zakup.pl/salon-ford-uzywane-nowe/moto-zakup/ Edytowane 12 Września 2014 przez Krzychu Spam - usunięcie linkowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ja jak byłem na przeglądzie w salonie forda, to z nudów poszedłem popatrzyć na używane, oglądałem dwa 3-letnie focusy, w obu przypadkach na nadkolach była ruda i to już zaawansowana :lol: więc wiadomo co było grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-zakup Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Myślę że w przypadku srebrnego focusa powodem naprawy słupka C nie była rdza na błotniku. Granatowy natomiast szpachlowany był w rogu błotnika jakby od lampy i zderzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) przecież nic takiego nie napisałem, owa rdza świadczyła o wypadkowej przeszłości tych aut. Edytowane 12 Września 2014 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 W przypadku Forda taka rdza świadczy o autentyczności auta. Zapewnia nas że to faktycznie FORD. (znam z własnego doświadczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 to prawda, co pisze gojgien , oryginalny ford musi rdzewieć. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 przypadku Forda taka rdza świadczy o autentyczności auta. Przecież wiadomo że "Ford gówno wort". :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 "Ford gówno wort" ale nie każda morda pasuje do forda! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi