Lobiii Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Witam, jak w temacie mam pytanie bo przymierzam się do kupna tego modelu i widzę w innych tematach inni piszą że większość trójek ma wbudowane LEDY do jazdy dziennej i chciałbym wiedzieć czy ten konkretny model także je posiada :) Edytowane 14 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Megany przed liftem nie miały ledow, tylko zwykłe żarówki P21W o ile dobrze pamiętam. Zaznaczyłem na czerwono ich miejsce. Megany po lifcie miały ledy pod lampami, albo zaślepki ledów. W takiej sytuacji w lampie nie ma miejsca na żarówkę i zamiast niej jest chrom taki jak na odbłyśniku. Miejsce LEDów zaznaczyłem na zielono. Edytowane 14 Września 2014 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobiii Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 ok Dzięki za odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 I wydaje mi się, czy to nie są Bi-xenony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Wg mnie tak jak już jest od MII/SII - tylko są stosowane bi-xenony. brudijr - a ze zdjęcia i tak nie jesteś w stanie sprawdzić, czy w środku (wewnątrz) jest ruchoma przesłona odpowiedzialna za odsłonięcie w trybie świateł drogowych całego strumienia światła ksenonowego (czyli, że reflektor jest bi-xenonem). Edytowane 18 Września 2014 przez Optima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi