adam189 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Po zamknięciu drzwi z pilota nie miga dioda od alarmu, a jak otwieram drzwi z kluczyka światła awaryjne migają ale żadnego dźwięku nie słychać. Czy padła syrena czy cały alarm? Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Od początku. Alarm oryginalny czy dokładany. Jeżeli oryginalny to nie ma sygnału dźwiękowego podczas otwierania/zamykania zamków. Dioda od alarmu mogła się po prostu spalić/uszkodzić. Jeżeli dokładany to mogła paść syrena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam189 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Oryginalny. Nawet jak zamkne się w środku i macham przed czujnikami nie ma reakcji. A może mi ktoś powiedzieć gdzie wpina sie koniec przewodu od alarmu, prowadzą one pod bezpieczniki, i tam jest kostka czy idą do silnika? Edytowane 19 Września 2014 przez adam189 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 W oryginalnym nie ma sygnalizacji dźwiękowej tak jak pisałem wyżej. Możesz sprawdzić czy działa alarm w następujący sposób: -Zamknąć auto z pilota. -Odczekać ok.2 minuty (po minucie dopiero uzbraja się centralka alarmowa). -Otworzyć drzwi kierowcy kluczykiem do awaryjnego otwierania (otwarcie drzwi wyzwoli alarm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam189 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Chodzi mi o wycie syreny podczas włączenia alarmu-otwarcia drzwi bez rozbrojenia. Dodano: 19 wrz 2014 - 20:33 cięcie Czekałem krócej i otwierałem drzwi kluczykiem: awaryjne mrugały dźwięku brak. Jutro odczekam dłużej. Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert32 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jeśli masz handsfree to musisz jeszcze baterię z karty wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam189 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Otwierając drzwi kluczem światła awaryjne mrugają sygnału brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Czyli szukaj centralki od alarmu w bagażniku po stronie pasażera (pod wykładziną boku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam189 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Centralkę mam ale przewody prowadza pod kierownice, tam gdzie się wpina alarm do szyny? Edytowane 20 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 W centralce jest syrena zamontowana. Takie 2 w 1. I prawdopodobnie syrena padał ze starości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam189 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dzięki za info, mam pytanie odnośnie czujników ruchu, czy można je umieścić na przednich słupkach? Dodano: 18 paź 2014 - 18:30 Nowy alarm zainstalowany zostawiłem tylko czujniki, wszystko wpięte zgodnie z instrukcją i nadal nic nie działa. Dodano: 18 paź 2014 - 18:47 Alarm sam powinien działać nie trzeba go jakoś programować bądź aktywować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nowy fabryczny alarm czy dokładany z rynku założony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam189 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Nowy, oryginalny Renault Cobra 7887. Nigdzie nie instalowany. Dodano: 04 lis 2014 - 09:37 Znacie jakiś dobry serwis alarmów we Wrocławu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi