elikatti Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Witam, chciałam kupić felgi stalowe 15'' na zimę. znalazłam takie: <><><><><><><><><><>><><><><> FELGI STALOWE 15'' 6.1/2JX15H2 5X114.3 ET47 PIASTA 66MM <><><><><><><><><><>><><><><> <><><><><><><><><><>><><><><> <><><><><><><><><><>><><><><> Rozstaw śrub się zgadza. Posiadam Megane III Coupe <><><><><><><><><><>><><><><> Moje pytanie brzmi: <><><><><><><><><><>><><><><> Czy to ET47 będzie pasować skoro w kole zapasowym w feldze 16 też mam ET47? <><><><><><><><><><>><><><><> Z góry dziękuję za odpowiedź i proszę o wyrozumiałość ;) Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Pozdrawiam! Edytowane 20 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Trzeba przymierzyć tę felgę. 1" robi różnicę szczególnie przy hamulcach tarczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi