lukas285 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Witam czy w moim megance też trzeba założyć emulator wskazanie poziomu paliwa jak mam lpg. Ponieważ raz wyświetla że mam paliwo a raz wskazówka trochę sie podnosi? Połączono. Witam mam problem ze wskaźnikiem paliwa w mojej megance ponieważ raz pokazuje że jest paliwa a raz leciutko się podnosi. Co może być problemem czy możliwe jest to że dzieje się tak ponieważ mam LPG? Dodano: 27 wrz 2014 - 18:39 ktoś wie w czym tkwi problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unthonee Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Możesz napisać trochę bardziej po polsku? Czytałem kilka razy i nadal nie mogę zrozumieć o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbaca Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wywróżyłem ze szklanej kuli - raz stajesz na krawężniku a raz normalnie:) A tak na poważnie co tzn "leciutko" czy tak było od początku założenia inst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas285 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 chodzi o to że zawsze ruszam z tego samego miejsca na podwórku i gdy przekrece kluczyk to raz wskazówka idzie do pierwszej kreski a raz ledwo co sie podnosi leży prawie na zero. Samochód kupiłem już z instalacją więc nie wiem czy było tak od poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbaca Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 A jak zalejesz np połowe zbiornika to też tak masz czy tylko dla poziomu rezerwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas285 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) tankuje po 50 zł to wskazówka jest ponad pierwsza kreską, a mija kilka dni już jest na rezerwie, a później ledwo co się odrywa. Edytowane 29 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbaca Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A nie podbiera Ci PB przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas285 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Chyba nie a jak to może w ogóle tak pobierać? Edytowane 29 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A ma kolega założony emulator stanu paliwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas285 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Nie wiem bo kupiłem to auto z instalacją a jak to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbaca Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Czy auto na LPG pracuje prawidłowo jak również na PB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas285 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 na lpg przy wysprzeglaniu czasmi obroty spadaja za nisko i poźniej sie stablilizują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbaca Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Emulatora szukaj koła zbiornika paliwa przy kabelkach taka mała puszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas285 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) A czy emulator odpowiada za wskazowke zeby dobrze pokazywala czy tylko za kontrolke rezerwy? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - damiar Edytowane 30 Września 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Emulator po to się zakłada aby podczas załączania silnika pokazywał prawidłowy stan paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi