anulaaaaa87 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Witam Jestem nowa na forum;) sprzedałam fieste ST i postanowiłam, że trzeba coś mocniejszego zakupic i rozglądam sie za Meganką;) Co myślicie o tych dwóch linkach? http://allegro.pl/renault-megane-i4659421157.html http://otomoto.pl/renault-megane-C34632988.html Warto w ogóle szukac w takich cenach czy lepiej odpuścic? pozdrawiam i z góry dzieki za podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 1. ULEP: nie było wersji w tym kolorze z niebieskimi Recaro (te były tylko w F1 Team r25 które miało kolor karoserii niebieski / czarny) 2. Bezwypadkowy na pewno nie jest co widać na zdjęciach i po cenie. Pytanie jak bardzo i jak dobrze był naprawiany? O obu zdobyć VINy i dużo po nich można się dowiedzieć. Za zdrowego Sporta rocznik 2006 w górę ceny powinny być około 30 tys zł a nie 20 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulaaaaa87 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 okej, dzięki Shymek;) więc chyba póki co sie wstrzymam i odłoże więcej $ na coś porządniejszego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automaniak63400 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Moim zdaniem jak chcesz poszukać z tym budzetem RS. To szukaj uszkodzonej fury - bedziesz widział co przynajmniej jest do zrobienia. Kolejna zasada przynajmniej którą ja się kieruje to im takie auto dłużej jest zarejestrowane w PL to generalnie mogło być mocno walone (są oczywiście wyjątki). Spójrz na otomoto i najnowszego RS - rzadko który to auto po obcierce:( Przy aucie tej kalasy albo szukasz perełki od fana, który nie szczędził kasy na serwis i opony (ma to udokumentowane FV) - będzie drogo lub kupujesz coś do naprawy (niekoniecznie będzie Mega tanio) np. Kumpel miał RS sprowadzonego z FR za 20 tys zł po opłatach z prawą stroną pokiereszowaną gwoździem. Auto z nowymi oponami i kubłami recaro. Okazje się zdarzają ale zawsze wiąże się to z jakimiś inwestycjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 bedziesz widział Raczej WIEDZIAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulaaaaa87 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 dzięki;) będę myśleć, a jak już coś bym nabywała to się pochwalę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Lepiej pytac przed kupnem bo tu na forum już nie raz trafiała osoba która kupiła ulepka i szła w zaparte że auto super :) Na forum renault-sport.pl jest aktualnie temat Megane z Mrągowa - po przekładce z UK, a właściciel idzie w zaparte że auto z niemiec i ma wszystkie niemieckie dokumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrizz Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 1. ULEP: nie było wersji w tym kolorze z niebieskimi Recaro (te były tylko w F1 Team r25 które miało kolor karoserii niebieski / czarny)tak ale fotele zawsze można wsadzić od innej wersji - sam bym tak zrobił gdybym takowe zdobył. a zdrowego Sporta rocznik 2006 w górę ceny powinny być około 30 tys zł a nie 20 powinny... :( niestety patrząc to co jest sprzedawane i za jakie pieniądze to załamka normalnie ....:( Szary tak najgorzej nie wygląda - co prawda zdjęcia są fatalne, ale może warto obejrzeć - chyba ze już ktoś oglądał Niebieski już gorzej i ma znacznie większy przebieg niż deklarowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Życie - ja ostatnio miałem klienta po jeździe próbnej. Mówię że oddam za 35 tys zł (z seryjnym środkiem), a koleś do mnie że drogo bo takie może mieć za 25 (a całą jazdę testową kurczowo trzymał się fotela i cykorłapki). Właśnie taka jest mentalność kupujących - uważają że doinwestowane bezwypadkowe auto też powinno kosztować co ulep składany z dwóch lub więcej, a do tego jeszcze na dzień dobry do wymiany rozrząd, heble i amory <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrizz Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 i dlatego handlarze doprasowują się do klientów cofając liczniki i pisząc bajki o stanie technicznym, maskując co mogą - taki rynek a mogłem po zakupie zrobić sobie 119 tyś zamiast 191 tyś teraz pewnie nigdy nie sprzedam samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi