barcin Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witajcie! Po dłuższym czasie gdy Meganka była poza moją kontrola wyświetlacz wygląda tak: (zdjęcie zrobione wieczorem komórką, jutro mogę zrobić lepsze normalnym aparatem). Jak sądzicie, jak mogło powstać takie uszkodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) zdarza się, ja bym skorzystał z usług firm naprawiających takie wyświetlacze. Jeżeli to zwykły licznik bez nawigacji to może warto rozejrzeć się za używką. Pierwsza lepsza firma znaleziona w necie: http://aceef.pl/ Edytowane 14 Października 2014 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcin Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Że się zdarza to właśnie się dowiedziałem :) Bardziej mnie interesuje czy to uszkodzenie mogło powstać samoistnie (ze starości lub ogólnie raczej kiepskiej jakości wyświetlacza) czy raczej tylko mechanicznie. Pytam, bo pojawiło się gdy odebrałem samochód z serwisu. Gdy go do serwisu oddawałem na wyświetlaczu takiej plamy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi