lekal Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Witam Czy jest jakaś regulacja lamp przednich ? Jeżeli tak to jak się do niej dobrać. Lewy świeci niżej niż prawy - i to sporo. Meg II 2004 , żarówki halogenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Proponuje się wybrać do stacji diagnostycznej - tam Ci ustawią tak jak należy aby były odpowiednio wysoko jednocześnie nie oślepiając innych użytkowników jedących z przeciwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Reflektory można ustawić używając klucza imbusowego. Trzeba otworzyć maskę i na przednim pasie są dwie dziurki na wsokości reflektorów. Ale tak jak wspomniał kolega lepiej zrobić to wstacji diagnostycznej, koszt 10-15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lekal Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 he,he właśnie stąd mój post - na corocznym przeglądzie diagnosta stwierdził : to sobie pan w domu na drzwiach garażowych ustawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 to Cię w hahaha zrobił :( zapłaciłeś za przegląd to jest jego obowiązkiem i światła wyregulować należycie - wogóle oni mają bynajmniej u mnie taką planszę na której widać czy świecą za nisko, czy za wysoko, czy równo. No chyba, że byłeś tylko z dowodem to wtedy faktycznie "niech pan sobie sam ustawi światełka" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lekal Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Driver - pokrętła znalazłem / u mnie z prawej strony krzyżak a z lewej nasadowy / regulacja bardzo prosta. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi