marczak Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dzień dobry, Mam dziwny problem dotyczący sterowania radiem przy kierownicy w moim scenicu. Chodzi o to, że raz działa a raz nie. Zachowuje się tak, jak by po uruchomieniu silnika trzeba było parę razy po naciskać na przyciski, żeby dopiero się włączyło, przy dłuższej jeździe działa cały czas, przy krótkiej raz działa a raz w ogóle nie. Co może być problemem ? i jak to naprawić? Z góry dziękuje za pomoc. Dodano: 01 lis 2014 - 01:10 jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Kostki przejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marczak Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 a gdzie te kostki się znajdują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Przy radiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofOstrowww Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Witam serdecznie. Podłączam się pod temat. W moim Grand Scenicu z 2005 roku nie działa satelitka od zmiany stacji radiowych i utworów z płyt CD. Co najdziwniejsze po odpaleniu auta działa przez 10 sek około i po tym czasie, zero reakcji. Na wyświetlaczu radia świeci się AF i Tuner List. Myślam na początku, że to zależy od ustawień radia, ale jednak nie. Dodam, że jestem posiadaczem auta od ok miesiąca, było ściągnięte z Francji i miało zakodowane radio. Odkodowano za pomocą kodu. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł jak to ugryźć to proszę o pomoc. pozdrawiam Edytowane 6 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marczak Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Kostki przejrzałem i to nie to :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi