kacper69 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Zbliżam się do kolejnej wymiany oleju. W kilku sklepach widziałem ten sam olej ELF EVOLUTION SXR , ale w różnych opakowaniach. Czy na różne rynki są robione różne opakowania, czy może któryś z tych olejów jest po prostu stary? Który wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Elf zmienił nazwy i opakowania ,tylko nie wiem po co . :unsure::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Odświeżanie wizerunku, zabieg markietingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 dokładnie, dużo firm zmienia opakowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ze zmianą opakowania i nazwy poszły też ceny. W nowych opakowaniach są tańsze od tych w starszych. O co tu chodzi? Czyżby nie tylko zmiana opakowania ale i jakości na gorszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 A teraźniejsze pojemniki nie są mniejsze?, w 2000r Total kupił Elfa, może chcą wykończyć konkurencję cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 A teraźniejsze pojemniki nie są mniejsze? Nie, są takiej samej pojemności jak wcześniej. Czyli 4l i 1l zmienił się tylko kształt opakowań. Sam w tamtym roku wymieniałem olej i okazało się, że zmienili nazwę oleju. W dwóch sklepach sprzedawcy (pytałem się o ten sam olej) pokazali mi prospekty z których jasno wynikało jak teraz nazywają się oleje ELFa (po liftingu ;) ) i które zastąpiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi