antek15444 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Witam Podczas uruchamiania samochodu otwiera się klapa bagażnika. Gdy uruchamiam tylną wycieraczek chodzi bardzo powoli i za chwile otwiera się bagażnik. Przewody w peszlu między kabiną a klapą bagażnika zostały sprawdzone. Szukałem na forum lecz nie znalazłem konkretnej odp. Co może być przyczyną otwierania się klapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Zwarcie w instalacji. Sprawdź przewody w klapie, rozbierz tapicerkę i sprawdzaj kolejno przewody i podłączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irex Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Miałem podobny problem, z tym że u mnie w sedanie nie ma tylnej wycieraczki,a przyczyna leżała w złym styku wtyczki zamka klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi