ziomek4007 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam. Mam Megane IphII w kolorze MV632. Czy w tych po lifcie to był jedyny kolor (odcień) jeśli chodzi o srebrny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dobór elementów po kodzie koloru nie gwarantuje 100% poprawnie dobranego koloru, zdarzają się różnice w odcieniach i później auto wygląda jak źle umalowane mimo że "igiełka" nie bita, najlepiej odkręć coś i porównaj. Wy tam w Wielkopolsce to części macie pod dostatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Potrzebuję maski i błotnika bo miałem mała stłuczkę...pomyślałem, że żeby uniknąć malowania poszukam i zamówię elementy w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) I to jest dobre wyjście, tylko szukaj tam gdzie możesz podjechać, jak wydasz 100 czy 200 na paliwo i tak wyjdzie taniej niż by maska była w innym odcieniu czy została zagnieciona w transporcie. Edytowane 30 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi