staryleo Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Witam, zakupiłem clio III po lifcie z 2011r auto było bez radia więc dokupiłem oryginalne radio takie jak być powinno (sprawdziłem w serwisie po vin), ale problem jest taki że gdy je podłącze radio gra przez 20 sekund (wszystkie funkcje działają, rds pilot wyświetlacz) po czyn się wyłącza i na wyświetlaczu pokazuje się info LOCKED, po ponownym włączeniu zapłonu sytuacja się powtarza radio gra przez 20s i się wyłącza reklamowałem radio u sprzedawcy, ten wysłał mi inne i jest ten sam problem radio mam takie jak tutaj: http://www.klubclio.pl/viewtopic.php?f=13&t=14022 Edytowane 1 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Trzeba clipem ustawić i aktywować. Bo pewnie jest wyłączone coś tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jeżeli nie woła, może być zablokowane. Włącz zapłon i czekaj aż się odblokuje i poprosi o kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staryleo Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Problem rozwiązany, winny był prędkościomierz. Auto było kupione z szrotu ubezpieczeniowego we Francji, uszkodzone tyłem a że miało mały przebieg (zweryfikowany vin w serwisie) i przypuszczam idealną tapicerkę, więc jakiś cięcie podmienił ją na stary śmieć z modelu przed liftu, wtyczki od poduszek i napinaczy nie pasowały a tapicerka foteli i boczki były wręcz zmasakrowane... Jak się okazało później nie tyko fotele, bo i opony, i radio bez panela :) no i licznik. Niby Europa zachodnia a tam takie dziady jak u nas :) W każdym razie kupiłem na alledrogo licznik od wersji po-lift-owej za 45zł (różni się minimalnie) i radio gra! Uroki elektroniki... Edytowane 25 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam mam ten sam problem w radiu wyskakuje locked i co zrobić pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi