adamsiema Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Witam wszystkich! Padł mi wyświetlacz licznika w scenicu II 2004r 2.0 16V. Kupiłem używany o identycznych oznaczeniach, wstawiłem wszystko działa, tylko kilometry liczy mi podwójnie. Może ktoś z was miał podobne problemy? Edytowane 7 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Wyślij swój do naprawy do El Cars-a i podmień ponownie. To najlepsze rozwiązanie tego problemu. Absolutnie nie masz pewności w jakim stanie panel kupiłeś. Jest na forum kilka postów, gdzie wspomniano że przy awarii licznika lubi on kilometry doliczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsiema Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Dzięki za podpowiedź po niedzieli wyślę swój do naprawy. W tym używanym co kupiłem podczas ruszania siwą wtyką wszystko znika, a jak przestanę pojawia się ponownie, może to problem przy wtyczce? Edytowane 7 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 z ciekawości spytam - ile dałeś $$ za ten "nowy" uszkodzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsiema Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) za ten używany na auto szrocie dałem 150zł. Orginalny wysłałem do naprawy, a ten kupiony na szrocie był ok cała wina była w siwej wtyczce,wczoraj byłem u mechanika po doginał blaszki i teraz wszystko jest cacy Edytowane 14 Listopada 2014 przez adamsiema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi