Michal.A. Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam, Czy ktoś z Was zakładał blokadę Zeder? O ile wiem jest to zabezpieczenie montowane na kolumnie kierownicy, wiąże się to z demontażem i rozcięciem kolumny w celu zamontowania specjalnego zamka. Doświadczyłem już niestety kradzieży samochodu, chciałbym takie zabezpieczenie zmontować i byłbym wdzięczny za Wasze opinie. Dodano: 23 lis 2014 - 20:14 No jak Panowie, nikt nic na ten temat nie powie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jak będą chcieli ukraść to ukradną. Możesz mieć i 30 zabezpieczeń, i tak to nie pomoże. Jak mają zlecenie na konkretny model auta to nawet w głowę możesz zarobić i kluczyki zabiorą, i sobie spokojnie odjadą. Jak się uprą, to na lawetę wciągną auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Oczywiście masz rację i zgadzam się z tym, jednak ja chciałbym złodziejowi utrudnić życie jak tylko jest to możliwe dlatego rozważam zamontowanie takiej blokady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 To załóż coś nie standardowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Miałem, odcięcie zapłonu i paliwa, nie pomogło, auto ukradli. Kradzieży z ZEDEREM podobno jeszcze nie odnotowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ale na youtube są filmiki jak otwierają to zabezpieczenie bez klucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi