diablo113 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam, gdy dzisiaj jechalem z pracy to po pewnym czasie wycieraczki stanęły w miejscu i przestały chodzić. Pierwsze co przyszło do głowy to bezpiecznik, wyciągłem i okazało sie że spalony. Wymieniłem i włączyłem i ponownie sie spalił. Rozebrałem podszybie zeby dojść do kości na silniczku wycieraczki, jest sucho. Odpiąłem kość i spróbowałem tak czy spali bezpiecznik. Okazało sie ze ponownie spalony, nie wiem gdzie szukać problemu, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Standard, zatarte lulejki w mechaniźmie wycieraczek, temat dość często poruszany poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo113 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Ale dlaczego przepalają się bezpieczniki nawet jak kości jest odpięta od silniczka wycieraczek? Edytowane 19 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Nie próbowałeś wsadzać większego bezpiecznika od tego co był, możliwe że coś się dzieje w instalacji trzeba prześledzić przewody włącznie z manetką i UCH. Edytowane 20 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi