ptaq89 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 witam wszystkich. jestem tu nowy wiec chciałbym się ze wszystkimi przywitać. jak do tej pory jestem użytkownikiem Laguny ale rozglądam się za Megane II po FL 1.9 DCi. mam taki oto egzemplarz na oku i chciałbym abyście go ocenili..pozdrawiam http://olx.pl/oferta/renault-megane-ii-2007r-1-9-dci-CID5-ID6KcQW.html#869e84d7ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Z tych zdjęć to wiele nie widać. Coś było walone w tylny zderzak, ale może to tylko delikatna stłuczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq89 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 http://olx.pl/oferta/sprzedam-renault-megane-rok-produkcji-2007r-poj-1-9dci-130km-CID5-ID6RgY1.html#5fbd75f129 http://otomoto.pl/renault-megane-ii-xenon-navi-luxe-privilege-zobacz-C35257227.html tu mam jeszcze dwie sztuki nad którymi się zastanawiam mocno bo po 300km mam do nich:/ co o nich sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ta ze Szczecina wydaje się, że ma zderzak przedni od starszego rocznika (ale nie mam pewności). Jakbyś potrzebował pomocy w obejrzeniu tej z Jeleniej Góry to mogę pomóc (mam miernik do lakieru i czasami trochę czasu :)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ta z Dąbrowy oglądałem i sam mam na nią ochotę. Generalnie lakier ok, na silniku się nie znam ale pracował ładnie. Trochę drogo jak na 2006 i ten przebieg bo do ceny jeszcze dochodzą opłaty. Auto bez polskich blach. Trzeba wracać na wyklejankach i ryzykować 500 zł mandatu lub laweta. Dodano: 01 gru 2014 - 00:10 Ze Szczecina, jeżeli przebieg wiarygodny, to bym się nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq89 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) obejrzałem ta srebną z Jeleniej Góry...krótko mówiąc szkoda było jechac...auto jak to z francji musiało byc oklepane bo drzwi malowane zderzaki i błotniki malowane, w drzwiach spod uszczelki rdza, chłodnica pozaginana dołem, szyba nie podnosi sie od strony pasazera, pas zablokowany z tyłu od pasażera....ogólnie auto nie godne uwagi chociaz sam silnik pracowal bez zastrzeżen. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - ortografia Aston76 Edytowane 7 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi