DobleYou Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. Kilka miesięcy temu zauważyłem, że nie mam spryskiwania tylnej szyby, po jakimś czasie padło mi też spryskiwanie przedniej. Wymieniłem pompkę spryskiwaczy o ile przód spryskuję świetnie tak tył nie tryśnie ani kropelki. Zastanawiam się czy może nie jest gdzieś rurka zapchana gdyż zrobiłem mały test i dmuchając w wężyk czuć opór. Pytanie tylko gdzie ewentualnie mogło się cóż zatkać itd., czy jest jakiś punkt newralgiczny na tej rurce i jak ewentualnie sobie z tym poradzić... Miał ktoś podobny problem ? Edytowane 4 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Może to problem z zasilaniem. Słychać w ogóle, że pompka pracuje jak przekręcasz manetkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 może ten magiczny tłoczek który lubi się zakleszczyć właśnie się zakleszczył :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi