Bosman78 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Mam pytanie. Dziś odbyłem jazdę testową przed zakupem Megane III Grand T. rocznik 2012. Podczas hamowania daje się odczuć takie delikatne pulsowanie pedału hamulca (brak drgań na kierownicy) co może być tego przyczyną ? Na forum gdzieś czytałem, iż niekoniecznie jest to kwestia krzywych tarcz (wtedy powinna drgać też kierownica) ponoć to może też być efekt układu wspomagania hamowania ? Edytowane 20 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 A przypadkiem ABS się nie włączał podczas hamowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman78 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 raczej nie bo to były delikatne przyhamowania w celu zmniejszenia prędkości, ale zaczęło mnie to zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi