luc4s Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam, wyświetlacz nie wyświetla niektórych ścieżek, na Allegro można dość tanio kupić wymontowane wyświetlacze, zastanawiam się, czy tego nie wymienić, jednak jak trzeba rozkręcać całą tapicerkę, to nie ma sensu. Jak można najprościej wymienić wyświetlacz radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 No bez rozbierania się nie da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 W międzyczasie znalazłem to http://megane.com.pl/files/file/8-demontaz-daszka-wyswietlacza-megane-ii/ i wg tego się da. Wystarczy tylko podnieść do góry i odpiąć zatrzaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Pytanie, czy wystarczy tam styki sprawdzić, czy cały wyświetlacz do wymiany? Miał ktoś podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja, kiedyś w MI musiałem niestety wymienić cały. Zacznij od sprawdzenia - to nic nie kosztuje a zajmie tylko chwilę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Podłączę się pod temat. Do czego służy czujnik zamontowany na przodzie daszka zaraz pod szybą? Czy jest to może czujnik zmierzchowy? Chodzi mi o ten element: http://www.ebay.co.uk/itm/Renault-Megane-Cc-Light-Sensor-0506c-03-06-/171523538275?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item27ef997d63 Przeglądałem tutorial w dziale Download, ale tak nie ma tego czujnika. Zrobiłem dzisiaj test, zasłoniłem czujnik ręką i nie zapalił świateł, czujnik zmierzchowy jest w lusterku. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez volfeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi