SURViR Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam, mam problem z podgrzewaną szybą w megi II ph II, mianowicie napięcie na szybie to 0,01V po wpięciu w nią kabli a w momencie gdy je wypne pojawia się 13V (Tak jak powinno być) Żarówka halogenowa normalnie na tych przewodach świeci. Spotkał się już ktoś kiedyś z takim czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Tu masz podobny temat i podobne problemy: http://megane.com.pl/topic/10303-megane-ii-przekaznik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SURViR Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Problem w tym, że u mnie lusterka grzeją normalnie bezpieczniki sprawdzałem, ogólnie wychodzi, że wszystko powinno być w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi