bzyk66 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. Od paru dni dziwię się ,że autko dużo pali (9.4 l.) po mieście. Podpiąłem clipa i pokazuje usterkę ECU. Proszę o porady, co zrobić, aby w miarę uniknąć kosztów. Dzięki. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Proszę o porady, co zrobić, aby w miarę uniknąć kosztów. Sprzedać auto w takim stanie jakim jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk66 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Opisywałem ten problem we wcześniejszych postach.Po wyczerpującej walce z komunikatem, udałem się do Serwisu i JEST! Po dwóch dniach szukania, okazało się, że w układzie zasilania, gdzieś nie było masy. Oczyszczono styki masy w całym układzie i autko śmiga - koszt 270 zł. Aha,co do spalania-Miałem uszkodzony czujnik temperatury silnika, który dawał odczyt do komputera o -50 st.C, dlatego palił jak smok.Wymiana 50 zł. i jest OK. Skoro już masz jeden temat o tym samym po co zakładasz kolejny? I kolejny itd... Pomimo, że wszystko dotyczy tego samego problemu. Co do Twoich wypowiedzi(postów)cały czas są zastrzeżenia, na które nie zwracasz najmniejszej uwagi. Jeżeli nadal będziesz tak postępował dostaniesz zakaz pisania postów i na tym się skończy. P_r_z_e_m_o Edytowane 7 Stycznia 2015 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jakie masz teraz spalanie na miescie i w trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk66 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Na trasie 6.2 l. W mieście pali 7.4 l. Jest różnica. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez aston76 Zatwierdziłem.Aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablusek Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 bzyk66 jakie prędkości w trasie przy tym spalaniu 6.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi