siwerson Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) może ktoś mi pomoże czy jest w komorze silnika jakieś miejsce zaślepione i nie wykorzystane żeby przeciągnąć wiązkę elektryczna z komory silnika do okolic kolumny kierownicy , walczyłem dzisiaj żeby dostać się koło wiązki głównej ale nie ma tam miejsca jakiś plastik biały jest i wkoło gumowe uszczelnienie ale nie mogę się przebić a boje się wiercić, widziałem że ciągnie się tak zasilanie do wzmacniacza wierci się tam ??? nie chce czegoś zepsuć może ktoś pomoże mówimy o wersji coupe Regulamin pkt. 5.7 - logika wypowiedzi Krzychu Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-Driver Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) ja tez kiedyś walczyłem z tym ale sobie w koncu dałem spokój co by czegoś nie popieprzyć. Kabel z aku pociaglem przez nadkole, przy zawiasach drzwi od kierowcy przez zaspelke wyciaglem i potem w uszczelke i do wewnatrz auta, pozniej w progach itd. Fakt ze widać to jak sie drzwi otwiera ale zaoszczedzilem na czasie i kosztach gdybym cos uszkodzil przebijając sie przez komore. Ale jak juz dojdziesz do tego to sie pochwal bo sam jestem ciekaw gdzie sie dostać i ile z tym roboty. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi Aston76 Edytowane 11 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwerson Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) no właśnie tak patrzyłem przy drzwiach bo tam pełno miejsca jest tak jak napisałeś :), ale jeszcze raz rozbiorę to ustrojstwo i poszukam przy głównej wiązce miejsca na przebitkę. A może się orientujesz jakiej grubości jest przegroda ?. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez siwerson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Można przedostać się nadkolem i potem przewiert z nadkola do słupka na wysokości wiązki drzwi i potem wychodzimy razem z kablami od drzwi - zalecane przejście przez renault przy instalacji PDC Czujniki przód Scenic III.pdf Edytowane 13 Stycznia 2015 przez cinas_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwerson Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 cinas_ wielkie dzięki za ta instrukcje bardzo pomogła, jest super przejście pod nadkolem , jedno co mogę dodać to że nic nie trzeba wiercić. Od strony kierowcy są dziury do zatrzasków ze wzmocnienia otwierania maski przez które bezproblemowo można przeciągnąć sporą ilość przewodów , a pod nadkolem był zaślepiony otwór . Jeszcze raz dziękuję za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Fajnie że pomogłem :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi