gucwiz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) witam, mam problem z opuszczaniem szyb przednich a mianowicie lewa szyba silnik się załacza na ok 1s ale szyba się nie opuszcza szyba prawa silnik się nie załącza, przełącznik do opuszczania jest z coupe czy to jest róznica z góry dziękuję . Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi Aston76 Edytowane 11 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SURViR Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Myślę, że to, że przekaźnik jest z coupe nie robi różnicy. A ty w jakim nadwoziu masz? Sprawdzałeś napięcie na silniczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucwiz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie sprawdzałem napięcia w sumie to najpierw usprawnił bym lewą stronę, więc co może być powodem blokowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turek2424 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć, w siłowniku w obudowie jest takie kółko z rowkami na którym nawinięte są linki, kółko to jest plastikowe rowki się wycierają niszczą i linki się skręcają i wtedy się blokuje. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez turek2424 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucwiz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 to powiedz mi to się da naprawiać czy od razu nie bawić się i kupić cały mechanizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turek2424 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ja zmieniałem już dwa razy te linki ale w komplecie nie było tego kółka i na nowo się psuje. Najlepiej wymienić cały mechanizm. Tylko sprawdź najpierw czy to na pewno to może gdzieś indziej blokuje na prowadnicach szyby np. Widzę że teraz są w sprzedaży już linki razem z tym kółkiem, ale w podobnej cenie widzę używane całe mechanizmy więc sugeruję wymianę całego mechanizmu. Bo z doświadczenia wiem ile nerw można stracić przy nawijaniu tych linek i składaniu mechanizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucwiz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 a mam jeszcze prośbę mógłbyś mi podesłać jakiegoś linka z aukcja żebym wiedział o co kaman, nie chce rozbierać i dopiero zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turek2424 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 http://allegro.pl/megane-ii-mechanizm-podnosnik-szyb-lewy-przod-i4976475874.html Megane II lewy przód 5 drzwi http://allegro.pl/megane-ii-2-podnosnik-szyby-linka-mechanizm-l-i4958533427.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi