Kiler365 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witajcie Mam problem przeszukałem różne fora i opisy, ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. A mianowicie chodzi o oświetlenie panelu sterowania nawiewami i ogrzewaniem, czy w tym panelu są jakieś żaróweczki diody podświetlajace. U mnie w Scenicu 2 z 2009 roku mam całkowicie niepodświetlone te trzy pokrętła. Szukałem informacji na ten tamat czy tak w każdym jest ale nie znalazłem. W załączeniu zdjęcie o co mi konkretnie chodzi. Znalazłem jedynie, że owszem są diody jak się włącza klimatyzacje i ogrzewanie tylnej szyby i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Są tam żaróweczki 2 szt. Musisz wyjąć panel i na tylnej jego stronie zobaczysz je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Temat wielokrotnie poruszany i opisany na forum. Jest nawet stosowany manual, jak się do tych żarówek dostać: http://megane.com.pl/files/file/41-wymiana-zarowek-podswietlenia-panelu-srodkowego-scenic-ii/ Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Temat wielokrotnie poruszany na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki !!! Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi