Mazi1991 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Witam Potrzebuję pomocy w kwestii ustalenia wersji wyposażenia w samochodzie, który zamierzam oglądnąć i możliwe że kupić. Niestety nie mam podanego numeru VIN (nie pisałem jeszcze do sprzedającego). Autko z ważniejszych rzeczy w kwestii wyposażenia: Posiada: pełne skórzane fotele (czarne, podgrzewane) 4 elektryczne szyby elektryczne lusterka z opcją składania automatyczna klima hands free podłokietnik przód i tył automatycznie ściemniane lusterko skórzane boczki, kierownice i gałkę zmiany biegów esp Nie posiada: zmieniarki czujników parkowania szyberdachu tempomatu Autko to megane II, rocznik 2003, hatchback, 5 drzwi, jest z niemieckiego salonu (wyposażenie chyba było różne w zależności od kraju, prawda?) Pozdrawiam Edytowane 30 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 -posiada: pełne skórzane fotele (czarne, podgrzewane) 4 elektryczne szyby elektryczne lusterka z opcją składania automatyczna klima hands free podłokietnik przód i tył automatycznie ściemniane lusterko skórzane boczki, kierownice i gałkę zmiany biegów esp Stawiam na Luxe Dynamiqe. -nie posiada: zmieniarki czujników parkowania szyberdachu tempomatu Powyższe było za dopłatą. autko jest z niemieckiego salonu (wyposażenie chyba było różne w zależności od kraju, prawda?) Nie wiem jak phI, ale w phI w każdym kraju różniły się wersje między sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi1991 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dzięki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef12 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Było na forum. Tu masz odnośnik do tematu, w którym masz broszury modelu. Wersje silnika, wyposażenia. http://megane.com.pl/topic/43930-wersja-wyposazenia-megane-ii/page__p__328969__hl__megane2ph1__fromsearch__1#entry328969. Ewentualnie możesz zarejestrować się na mojerenault i tam będziesz miał podane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Bez VINu Moje Renault mu nic nie da. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez volfeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef12 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Kurdę. Napisałem, że jak poda vin. Musiałem usunąć jak poprawiałem :D Ale ogólne to na podstawie tych broszurek doszedłem do swojej wersji wyposażenia, później zarejestrowałem się na mojerenault i wszystko się potwierdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi