Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Ustalenie wersji wyposażenia

Mazi1991

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebuję pomocy w kwestii ustalenia wersji wyposażenia w samochodzie, który zamierzam oglądnąć i możliwe że kupić. Niestety nie mam podanego numeru VIN (nie pisałem jeszcze do sprzedającego). Autko z ważniejszych rzeczy w kwestii wyposażenia:

Posiada:

pełne skórzane fotele (czarne, podgrzewane)

4 elektryczne szyby

elektryczne lusterka z opcją składania

automatyczna klima

hands free

podłokietnik przód i tył

automatycznie ściemniane lusterko

skórzane boczki, kierownice i gałkę zmiany biegów

esp

Nie posiada:

zmieniarki

czujników parkowania

szyberdachu

tempomatu

Autko to megane II, rocznik 2003, hatchback, 5 drzwi, jest z niemieckiego salonu (wyposażenie chyba było różne w zależności od kraju, prawda?)

Pozdrawiam

post-78567-0-19785400-1422617741_thumb.jpg

Edytowane przez aston76

-posiada:

pełne skórzane fotele (czarne, podgrzewane)

4 elektryczne szyby

elektryczne lusterka z opcją składania

automatyczna klima

hands free

podłokietnik przód i tył

automatycznie ściemniane lusterko

skórzane boczki, kierownice i gałkę zmiany biegów

esp

Stawiam na Luxe Dynamiqe.

-nie posiada:

zmieniarki

czujników parkowania

szyberdachu

tempomatu

Powyższe było za dopłatą.

autko jest z niemieckiego salonu (wyposażenie chyba było różne w zależności od kraju, prawda?)

Nie wiem jak phI, ale w phI w każdym kraju różniły się wersje między sobą.

Było na forum. Tu masz odnośnik do tematu, w którym masz broszury modelu. Wersje silnika, wyposażenia. http://megane.com.pl/topic/43930-wersja-wyposazenia-megane-ii/page__p__328969__hl__megane2ph1__fromsearch__1#entry328969. Ewentualnie możesz zarejestrować się na mojerenault i tam będziesz miał podane.

Kurdę. Napisałem, że jak poda vin. Musiałem usunąć jak poprawiałem :D Ale ogólne to na podstawie tych broszurek doszedłem do swojej wersji wyposażenia, później zarejestrowałem się na mojerenault i wszystko się potwierdziło.