Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

przejście z kabiny do komory silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Przekopałem forum, zagrzałem wyszukiwarkę i nic. Koledzy bo tracę nerwy, nadzieję i za chwilę popadnę w alkoholizm :) Piękny zestaw wzmacniacz+ subwoofer zakupiłem i jak mądrzy przykazali lewą stroną poprowadzony chinch ze sterowaniem do radia, prawą plus. Doszedłem do schowka. Wymontowany i nic. Demontaż lewej strony i jest!!! Przepust. Tylko pod maską zero widoku. Pytanie: czy nie ma innego miejsca żeby przejść przewodem LGY 1x16mm do komory tylko to za bezpiecznikami? Toż tam muszę cały dolot powietrza zdemontować :/ Mile widziane rady kolegów, którzy mają doświadczenie w takich przeprawach. Radio rozpaprane, sprzęt z tyłu jeździ drętwy a ja jak eunuch od soboty w skupieniu i ciszy wrednej jeżdżę.

Witam.Chciałbm podpiąć sie pod temat

Mam wzmak zrobiłem zabudowe boczka w mojej megane 2 grandture ale nie wiem jak poprowadzić kable?

pomocy

P.S.

Potwierdam słowa aston76. Nie ma innej drogi w megane 2.

Trzeba przebić się przez gumę która jest wkoło wiązki kabli i jakiejś linki.

Długim śrubokrętem i metodą prób przeciągnąć kabel.Ja próbowalem 4 razy za 5 przeszedł pięknie przy puszce z bezpiecznikami i potem tylko pod "+" przy aku no i progiem oczywiście po stronie kierowcy aż do bagażnika.

drugim progiem puściłem kable "rca" i remonte czy jak to sie nazywa

Niestety efekt marny jeśli chodzi o dzwięk. Zero basu

I tu moje pytanie co mogę poprawć

Wzmacniacz cp hbp-602 2 x 70w rms

pod ten piec mam podpięty głośnik blow A-200 80w rms.

To wszystko w zabudowie boczka zamkniętej lekko wytłumionej

co mam zrobić żeby było więcej basu?

Edytowane przez czaja11