Nikita_bennet Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 w motodynamic czy renault-czesci.pl brałem może z 2-3 razy. Ostatnie zakupy robię u użytkownika labren poprzez alledrogo.pl http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22147754&order=pd Mi wychodzi najtaniej, oryginalne części, idzie dopytać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Z tymi oryginałami to może być jeden zonk... to mogą być części, które długo leżały na magazynach... np 2010-2012 rok produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nonden Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 rosol, pewnie masz rację. Jest to sklep w stylu outlet lub koleś leci na granicy opłacalności. Dla nas konsumentów nie ma to znaczenia :) cena jest przystępna więc cieszmy się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 "leżakowanie" części najbardziej może odczuwalne w "skutkach" podczas zakupów np. pasków itd (elementu gumowe)- guma też ma swoją trwałość nie tylko w km ale i w latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluczos Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 "lekko" odświeżam temat, ktoś coś powie więcej na temat tego sklepu ? ceny faktycznie bardzo konkurencyjne nie mówiąc już o kzfr... na necie za bardzo nie ma opinii o tym sklepie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khml Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Miałem do zamówienia sporo części. Zależało mi, aby wszystkie części były oryginalne Renault. Kompletny rozrząd wraz z pompą wody, uszczelniacze wałków i wału, pasek osprzętu + napinacz, uszczelki przepustnicy (oring x 2), uszczelki kolektora ssącego x4 + 1 (uszczelka odmy), filtr oleju, powietrza, kabinowy z węglem zamówiłem w sklepie Frauto.pl. Sprawdzałem w różnych sklepach specjalizujących się w sprzedaży części do Renault. W sklepie Frauto.pl na plus: miła obsługa, szybki kontakt i sprzedawca wszystko wyjaśnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamiroma4 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Dzięki ;-) jeszcze nie ,ale skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek80 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Ja skorzystałem z oferty sklepu wajbex. Mają oryginały, ale mają też opisane, które części idą na pierwszy montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corus_ke Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Polecam "Moto-Dynamic", zawsze tam kupuję oryginalne części. Części sprzedają "świeże". Obsługa jest bardzo dobra i fachowa. Jeśli czegoś nie można znaleźć na stronie, to po przesłaniu maila z numerem VIN auta, odsyłają link do strony z przedmiotem. Z reklamacją dostawy towaru, chociaż to była wina "GLS" bo karton był zmasakrowany, również nie robili problemu. Uszkodzone części dostałem na drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon1 Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Dnia 4.02.2015 o 22:31, Krzychos napisał: Panowie ceny u tego Gościa to żadne aj waj. W okolicy Warszawy mam znajomego, który prowadzi sklep w piwnicy swojej chałupy i jak posprawdzałem ceny tego spod Krakowa i znajomego to mam jeszcze taniej. Przykład pierwszy z brzegu: końcówka drążka kierowniczego lewa/ prawa Kraków 62zł/ sztuka a u mnie 57zł/ sztuka. Dodam, że mam możliwość wziąć FV na innego znajomego więc vacik wraca do mnie czyli 23% od tych 57zł zostaje w kieszeni. jakieś namiary na tego kolesia można prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi