kuba_busko Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Szukałem, ale nie mogłem znaleźć... Chciałbym zdemontować osłonę lewego przedniego słupka, ponieważ odkleja się materiał z osłony i chciałbym go podkleić, a poza tym jestem w trakcie montażu lusterka fotochromatycznego i słupek będzie najlepszym miejscem do puszczenia kabla. Dodam, że w swoim Scenicu posiadam kurtynowe poduszki powietrzne (2001 rok) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Zdejmij maskownicę głośnika, a potem przesuń element przedniego słupka ku górze, powinien "zejść" z zaczepów. Nie wiem dlaczego piszesz? ponieważ odkleja się materiał z osłony i chciałbym go podkleić, U mnie to jeden element plastikowy bez jakiejkolwiek okleiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_busko Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ok, dzięki za pomoc :) W moim Scenicu ten element jest także plastikowy, ale z wierzchu oklejony jakimś materiałem w kolorze podsufitki. Niestety fabryczny klej wyparował i musze to podkleić, bo dosyć mocno razi w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi