Matixs Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Cześć. Mam dosyć nietypowy problem. Otóż zamówiłem sobie żarówki H7 Osram Cool Blue Hyper. Dzisiaj przyszły i chciałem je zamontować. Od razu po zamontowaniu zauważyłem że świecą jakoś dziwnie słabo. No, ale nic wybrałem się żeby się przejechać i już po 300 metrach żarówki zgasły. Wróciłem do domu żeby zobaczyć co się stało i sam mocno się zdziwiłem. Obie żarówki pękły w soczewkach. Jak to możliwe? Robiłem wszystko normalnie, zmieniałem już żarówki i było ok. Teraz w soczewce mam pełno szkiełek, a nie wiem czy nic jej się przez to nie stało. Macie jakiś pomysł i rady dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A czy przypadkiem w czasie montażu nie trzymałeś gołymi rękami za żarnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Nie. Zawsze bardzo uważam bo już kiedyś w poprzednim samochodzie dotknąłem bańki i żarówka zaraz się przepaliła. Dla mnie jest to bardzo dziwne, że pękły i to obie na raz. Edytowane 8 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Trafiłeś na towar wadliwy, zadzwoń do sprzedającego omów z nim reklamacje, tylko marne szanse, nie wiem nie podpowiem bo też kupuje te żarówki, nawet mam 5 opakowań i nigdy mi się to nie zdarzyło. Zawsze klientom sam zakładam, nigdy prze nigdy nie miałem takiej sytuacji, żarówki jak co to mam :D Edytowane 8 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) No właśnie miałem te żarówki przez rok w poprzednim samochodzie i było wszystko ok. Spróbuję dogadać się, że sprzedającym może coś się uda zrobić. Edytowane 8 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Oby żarówki nie uszkodziły odbłyśników soczewki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Też mam taką nadzieje. Ale bez wyjmowania lamp się chyba o tym nie dowiem. Założyłem stare żarówki i raczej świecą tak samo. Edytowane 8 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Może podróbki kupiłeś? Pokaż fotkę opakowania i żarówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Tak wyglądają żarówki: Cięcie x5 Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 Edytowane 8 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi