piter0909 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam mam problem cieknie mi gdzieś płyn chłodniczy przy silniku, od strony akumulatora, orientuje się ktoś skąd może ciec, bo nie mogę dojrzeć, może ktoś miał podobny przypadek. Silnik 1.9 dci 2004 z klimatronikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Np. z przewodów układu chłodzenia, obudowy termostatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 na termostacie jest odpowietrznik - nakrętka. sprawdź tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter0909 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Sytuacja wyjaśniona, pękła od środka obudowa termostatu zaraz przy uszczelce i przerwała się uszczelka, ciekło z pod termostatu. Termostat do wymiany. Cięcie Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 ok przepraszam później poprawię Temat do zamknięcia. Edytowane 9 Lutego 2015 przez piter0909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi