deejayslonio Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Czy działa u Was podświetlenie wszystkich przycisków sterujących lusterkami, zamkiem, szybami? U mnie brak jest podświetlenia przycisków składania lusterek i nie wiem czy tak ma być czy coś się przepaliło. Dodatkowo - czy na przyciski sterowania tempomatem również nie są podświetlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Nie wszystkie przyciski w drzwiach są podświetlane, u Ciebie jest ok. Przyciski tempomatu nie są podświetlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 A czy przyciski wyboru regulacji lusterek powinny być podświetlone? U mnie nie są podświetlone te przyciski oznaczone na zdjęciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 nie są podświetlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekand Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam, Jak wyminic żarówki podświetlenia. Ma ktoś jakiś manual do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Tam nie ma żarówek, tylko ledy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 a led to nie żarówka? mi też przestało działać podświetlenie przycisku opuszczania szyby kierowcy w panelu na przednich drzwiach czy da rade tam wymienić żarówkę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Niestety, ale led to nie żarówka, mimo że jedno i drugie świeci. Żeby się dostać do ledów należy wyciągnąć cały panel (do góry, trzyma się na blaszkach, które przy montażu będzie trzeba podgiąć), później odpinamy wtyczkę i rozkładamy panel na części. Jest złożony na zatrzaskach, wystarczy odpowiednio podgiąć i wyjdzie dolny plastik, plytka drukowana i gumka jak z pilota od telewizora. Następnie wystarczy wylutować led, wstawić na jego miejsce sprawny i złożyć w całość. Opis ogólnikowy, ale rozbierałem to ze 2-3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zanim ją wylutujesz sprawdź miernikiem czy świeci a raczej żarzy się, jak nie to do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi