tomanek80 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Witam serdecznie /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Mam pytanie bo stałem się posiadaczem Grand Scenic III wersja Dynamique r0k 2010 i czy jest możliwość włączenia zegarka obok temperatury i czy można zrobić to samemu czy musze udać się do serwisu.? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Z góry dziękuje za odp /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 23 Lutego 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Możesz spróbować do serwisu ale pewnie i tak nie zrobią wymagana zmiana konfiguracji samochodu i reprog licznika, jak masz clipa to moge zdalnie to zrobić , lub podeslij licznik do mnie to zorbię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi