onthefloor Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Witam wszystkich, jestem tutaj nowy i mam od kilku dni megane sport z 2006 roku. Będe robił chip tuning w v-tech chyba ale oni odradzili mi zawór blow off-że niby do tego auto może nawet szkodzić turbo. Jakie są wasze opinie?? Ktoś ma i działa mu dobrze czy panowie z vtechu maja racje??? Dzięki za opinie. Dodano: 24 lut 2015 - 20:12 panowie nie macie nikt blow offa czy nie słyszeliście o opiniach? Edytowane 24 Lutego 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBE_ Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Czesc. Ja od miesiaca mam BOV i jest OK. Trzeba dobrac twardosc sprezyny. Jesli bedzie za twarda to ciśn. powietrza po odjeciu "gazu" bedzie hamowalo wirnik. Jak za miękka to powietrze bedzie uciekało. http://megane.com.pl/topic/51144-megane-sport-spalanie-i-kontrolka-oczyszczania-spalin/page__st__15__p__372420#entry372420 Ciekawostkę usłyszałem będąc w firmie KTR w UK. Powiedzieli mi, że oni testowali i jeżdzą autami bez BOVa i z zaslepionymi zaworami recyrkulacyjnymi ale ja bym osobiscie tego nie probowal :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kune Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 BOV nie robi problemu w tym silniku. Osobiscie odradzam V-tech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Panowie w Vtechu akurat mają rację. BOV w tym aucie wskazany nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onthefloor Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Też mi tak vtech powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi